Behold huset og få job med den rigtige a-kasse

De danske a-kasser bliver bedre og lærer kontant mere og mere om, hvordan man skal strukturere og koordinere den hjælp, der tilbydes til medlemmerne. Igennem de seneste år er der sket en lang række ting, der gør, at man får væsentlig bedre fordele, når man pludselig mister sit job, men samtidig er medlem af en fagforening og a-kasse. Her vil der være mulighed for hurtigt at komme tilbage til det arbejde, man elsker. Samtidig vil man i ledighedsperioden modtage understøttelse i form af dagpenge, så man ikke nødvendigvis står til at skulle miste både hus og hjem.

Aktiveringsprogrammer virker for a-kasser

Dyre og billige a-kasser

Noget af det, der har ændret sig i løbet af de sidste år, er de tiltag og initiativer, der er, når man som arbejdsløs skal sende ansøgninger og CV’er af sted. Her er mange medlemmer velsignede af den hjælp, de kan få i deres fagforening. Hjælpen er faktisk næsten svær at komme ud af, da mange af de led, man skal igennem som medlem er påkrævet ved lov, hvis man skal have udbetalt de dagpenge, man skal bruge til at betale regningerne.

Aktiveringsprogrammerne inkluderer i øvrigt, at man kan få gratis undervisning i, hvordan man søger job, og hvordan man på bedst mulig vis holder sig beskæftiget i de måneder, der ellers kan være rigtig sure, når man pludselig ikke længere har en arbejdsplads at stå op til om morgenen.

Stil krav til din a-kasse medlemspris og kvalitet

De danske a-kasser bliver samtidig mere og mere effektive, eftersom konkurrencen er vokset de seneste år. Det har bl.a. været med til at højne serviceniveauet, både hos den dyre og billige a-kasse. I dag er a-kasserne nemlig nød til at dygtiggøre sig og holde sig opdateret, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at beholde medlemmerne, der sidder udenfor arbejdsmarkedet, over en længere årrække.

Det er derfor altid en rigtig god idé, at man løbende undersøger, om man er medlem af en billig a-kasse, der samtidig leverer et højt serviceniveau. Da a-kasserne er underlagt de samme juridiske regler, er det i dag ikke for meget forlangt, at stille krav til både pris og kvalitet. Bemærk også at der kan være stor forskel på, hvilke fagområder en a-kasse prioriterer. Nogle er f.eks. mere velegnet til studerende, andre iværksættere eller selvstændige. Hvis du er i tvivl om hvilke fordele du får, kan det være en god idé at tage direkte kontakt til a-kassen med dine opklarende spørgsmål.


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/creative.dk/lisoe.dk/wp-content/themes/greenchilli/single.php on line 47