Nu kan du automatisere huset ved hjælp af din iPhone

I fremtiden kan det blive en hel del lettere at styre din varme og de forskellige lys, der er i dit hus, ved hjælp en applikation til din iPhone. Allerede nu kan du hente den og sørge for, at alt i dit hus kan reguleres ved hjælp af simple instruktioner fra din smartphone. Der er dog en lille udfordring. De lamper og radiatorer, du har i hjemmet skal alle have et såkaldt ”homekit” iPhone tilbehør. Derfor er det nok først i fremtiden, at man for alvor vil se teknologien blive udfoldet. Men allerede nu kan du købe møbler til hjemmet, der er kompatible med systemet. Det betyder, at du kan:

  • Tænde og slukke lyset i dit hjem ved hjælp af din iPhone
  • Bestemme præcis, hvor varmt der skal være i dit hjem
  • Tænde printeren eller Tv’et
  • Sætte musik på
  • Udgøre bestemte handlinger vha. iPhone tilbehør

Fremtidens hus og tilbehør styres fra din iPhone

Den nye ændring kan få store konsekvenser for det moderne hjem. Forestil dig, at du kommer hjem efter en hård dag på arbejde. I stedet for at gå hjem i hvert enkelt rum, kan du blot tænde for Siri på din iPhone og fortælle hende, at hun skal tænde lyset i huset. Du kan også blot bestemme over et enkelt rum. Ved hjælp af de enkelte indstillinger kan du blot sige; ”sluk lyset på Signes rum” og så slukker lyset i det pågældende rum. Samme funktion kan betyde, at du ved hjælp af tre sætninger kan tænde lyset, sætte det rigtige musik på og endda sætte gang i ovnen.

Løsningen vil betyde, at man langt hurtigere kan få udført de daglige rutiner. Hvis du gerne vil have moderne hus og hjem, skal du dog begynde at købe de helt rigtige højteknologiske møbler til din bolig. De findes nemlig allerede på nettet og i mange butikker rundt omkring i landet. Her kan du finde såkaldte ”homekit” tilbehør og gadgets, der kan udføre bestemte handlinger på kommando.


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/creative.dk/lisoe.dk/wp-content/themes/greenchilli/single.php on line 47