Giv dit hus det perfekte gulvafløb til jul

Der er rigtig mange forskellige gulvafløb at vælge imellem, hvis man kigger på markedet. Derfor kan det være rigtig svært at vælge det rigtige, hvis man skal til at indrette badeværelset derhjemme. Der skal nemlig tages hensyn til mange ting. Først og fremmest skal man vurdere, om gulvafløbet passer til de stilistiske valg, man ellers har truffet. Det betyder, at man skal finde en afløbsløsning, der passer med for eksempel designet på brusevæggen eller badeværelsesgulvet. Dernæst skal man sørge for at finde en praktisk løsning, der ikke skal passes og plejes for meget.

Tre trin, der bringer dig tættere på det perfekte gulvafløb

Hvis du skal have en guide til, hvordan du får det perfekte afløb til gulvet, skal du tænke over følgende ting.

  • Tænk over, om du vil have et gulvafløb, der er formet som en lang linje eller et, der skal placeres i hjørnet
  • Husk på, at det er bedst, hvis kloakafløbet skjules, således at man næsten ikke ligger mærke til det
  • Få fat i en praktisk løsning, så du ikke skal lave for meget rengøring

Første punkt er et af de helt centrale, når det kommer til at indrette badeværelse. Et linjeafløb, der er placeret langs væggen, kan nemlig være en rigtig god idé, hvis der er nok plads til at placere det. Det vil der typisk være i kvadratiske brusekabiner, hvor vandet naturligt kan flyde derned. Omvendt kan et hjørneafløb være optimalt, hvis man har en trekantet brusekabine.

Tænk også over, at et gulvafløb gerne må laves i samme materiale som gulvet, således at det bliver skjult for det blotte øje. Det vil give plads til alle de andre flotte ting, der er på dit badeværelse. Sidst skal du selvfølgelig også have fokus på det praktiske. Det kan du teste ved at spørge din forhandler, inden du køber gulvafløbet.

Klik her og få mere inspiration til dit gulvafløb

 


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/creative.dk/lisoe.dk/wp-content/themes/greenchilli/single.php on line 47