Sådan får du flotte havefliser med fliserens

Flisepest kan hurtigt ramme din terrasse.Efter et forår, der har budt på en masse fugt, er der ingen tvivl om, at mange danskere står foran at skulle give deres fliser en omgang fliserens. Det er der mange måder at gøre på, hvilket betyder, at det kan være forvirrende at finde ud af, hvilken behandling der er den bedste og mest effektive.

Afhængig af hvad det er, man skal fjerne med en fliserens, er der forskellige måder, man skal gribe problemet an på. Det er nemlig ikke alt, der kan fjernes med de samme midler. I denne artikel vil vi gennemgå nogle af de mest anvendte metoder til fjernelse af pest på dine fliser.

Vælg den bedste fliserens til det der skal fjernes

Der skal forskellige metoder til forskellige problemer, afhængig af om der er tale om flisepest, mos og alger eller noget helt tredje. Vi kigger nærmere på nogle af de mest hyppige problemer som danske boligejere står overfor hvert år.

  • Mos og alger: Når du skal fjerne alger fra dine fliser, skal du gøre brug af fliserens. Her er det vigtigt at være opmærksom på, at du anvender et middel, der er godkendt af Miljøstyrelsen.
  • Tyggegummi: Den mest effektive metode til at fjerne tyggegummi fra fliser er at blødgøre tyggegummiet med rensebenzin.
  • Olie: Olie kan fjernes ved at vaske med motorrens og derefter dække området til med kattegrus.
  • Træimprægnering: Imprægnering kan klares med klud eller papir, der suger væsken op. Herefter anvendes terpentin, som skal ligge i et døgns tid.
  • Maling: Maling kan være sværere at få bugt med, alt afhængig af, om den er tørret ind eller ej. Våd maling kan blot suges op med papir og herefter vaskes af med vand. Indtørret maling kan skrabes af med sand og en flad sten.
  • Rust: Rust fjernes altid med rustfjerner.

Husk på, at når det handler om at bekæmpe alger med fliserens, er det altid nemmere at forebygge end at behandle. Du vil takke dig selv om et år. Hvis du ikke selv har mod på at løse problemet, så kan du selvfølgelig altid bestille hjælp udefra. Kan kan læse mere om flisepest og priser på fliserens på www.algeteknik.dk/fliserens-og-algebehandling-af-havefliser-odense-fyn


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/creative.dk/lisoe.dk/wp-content/themes/greenchilli/single.php on line 47