Flot brusevæg i glas giver husets badeværelse stil

Skal du have lavet nyt badeværelse eller renoveret husets gamle, så er inspiration og tips til indretning formentlig også meget aktuelt for dig. Idag findes der mange forskellige stile at vælge imellem. Nogle foretrækker det helt stilrene, moderne look, nogle en rå og industriel stil og andre en hyggelig 30’er stil. Det er meget individuelt hvilken stemning vi ønsker vores badeværelse skal udsende, hvorfor renovering og indretning ikke altid er nemt. Der findes dog et par huskeregler som er værd at nævne i denne sammenhæng.

Detaljer som en brusevæg kan gøre forskellen

brusevæg i glas og bruseafskærmning

Du behøves ikke gennemgå den store renovering, for at give dit gamle badeværelse nyt liv. De ting man ofte lægger mærke til er detaljerne, som for alvor skiller sig ud i dit vådrum. Det kan f.eks. være det, at vælge brusevægge eller bruseafskærmning i glas, fremfor en solid væg som gør, at du skaber et mere moderne look. Af eksempler kan nævnes en brusevæg i glas som tilfører elegance og lethed til brusenichen. Af andre eksempler kan være at vælge et gulvafløb der er placeret op af brusevæggen, en vask der er som støbt ned i bordpladen, store fliser fremfor små fliser m.m. Disse med flere elementer er alle nogen der har en markant fremtoning i vores badeværelse.

Få inspiration fra showrooms til dit badeværelse

Har du brug for mere inspiration til badeværelset, kan du med fordel gå på opdagelse på de mange boligsider, i brochurer eller tage på udstillinger. Flere producenter har idag deres egne showrooms, hvor du kan få en helhedsfornemmelse, og sammensætte elementer efter behov. Du kan også kaste dig ud med de mange designprogrammer, hvor du kan virtuelt kan kombinere badeværelse-elementer og se resultatet efter få minutter. Det er nemt og har vist sig at være en god hjælp for mange i forhold til deres indretning.


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/creative.dk/lisoe.dk/wp-content/themes/greenchilli/single.php on line 47