Lagkage uden sukker

Ingredienser
4 æg
120 g sødemiddel ( pulver )
110 g kartoffelmel ( ca. 1 dl )
1 tsk. bagepulver
Creme
1 æggeblomme
1 tsk. sødemiddel
1 spsk. maizenamel
1 kop mælk
Pynt
evt. syltetøj uden sukker
flødeskum

TILBAGE

Fremgangsmåde
Æggehviderne piskes stive, æggeblommerne piskes i. Resten piskes forsigtigt i.
Hæld dejen i 2 smurte lagkageforme og bages ca. 10 min. ved 200.

CREME:
Æggeblommen, sødemiddel og maizenamel piskes sammen. Mælken varmes til kogepunktet, og blandes i.
Det hele hældes tilbage i gryden og koger ca. 1 min. til det bliver tykt. Det afkøles .
De 2 bunde lægges sammen med det afkølede creme og evt. lidt syltetøj, og pyntes med flødeskum.