5 tips til indretning af dit badeværelse

Et badeværelse behøver ikke altid at være så stilrent, som mange går rundt og tror. Med nogle få og enkle midler kan man nemt personliggøre rummet og sørge for, at man får den hyggelige stemning frem. For mange er det sikre og nemme valg at vælge den hvide farve, som udstråler renlighed og ro. Men det kan man sagtens opnå på andre måder.

1. Vælg en farve til dit badeværelse, der betyder noget for dig

Som sagt, så behøver du ikke at være bange for at gå væk fra den hvide farve, som mange ofte vælger. Vælg en farve eller et mønster, der betyder noget for dig. Et rum med en historie, vil ofte ende med at blive en succes og giver et personligt præg. Du kan også tale med en indretningsarkitekt, såfremt du har behov for mere inspiration hertil.

2. Brug forskellige typer materialer

Det er let at skabe dynamik i rum, hvis du gør brug af forskellige materialer. Mix og match alt efter hvad du synes. Vær ikke bange for at kombinere lette, tunge, bløde og glatte materialer men sørg for at der er en rød linje igennem det design du vælger. F.eks. kan du med brusevægge i glas skabe et badeværelse som både er elegant og klassisk, hvilket de fleste sætter pris på.

3. Hav fokus på detaljen i badeværelset

Ved at have en overraskelse i rummet, sørger du for, at dine gæster vil få den ’wow-følelse’, som er så vigtig for det fulde indtryk. Det kan f.eks. være et billede, en vase eller lignende, men kan også være mere praktiske ting. Vælg f.eks. et spændende gulvafløb, som kan give noget andet til resten af badeværelsesgulvet.

4. Tænk på belysningen i rummet

En nem måde at skabe en hyggelig og intim atmosfære er via lyssætningen. Sørg for at have forskellige former for lys installeret, så du kan variere lyset på badeværelset. Overvej f.eks. om du vil have spot indbygget i loftet eller lamper over spejlet. Det kan også være en fordel at vælge sparepærer, der kun er blevet billigere og bedre med tiden. Tag ned i butikken og find de pære som du synes giver det bedste lys.

5. Lav et budget

Sidste råd er egentlig det, der skal tænkes i som det første. Du skal ikke være bange for at begrænse dig til et budget. Det tvinger dig blot til at øge kreativiteten i badeværelset. Samtidig er det vigtigt at du indhenter tilbud flere steder, da der i VVS branchen er stor forskel på både pris og kvalitet.


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/creative.dk/lisoe.dk/wp-content/themes/greenchilli/single.php on line 47