3 brusevægge og opskriften på nyt liv til dit bad

3 brusevaegge glas opskriftDet er blevet mere populært at vælge en brusedør eller væg til brusekabinen i danskernes boliger. Det betyder, at markedet også bugner med gode tilbud og stilrene løsninger, der i høj grad kan gøre dit badeværelse en hel del mere moderne, mens du samtidig også vil få en mere praktisk bruseafskærmning til dit hjem. Hvis du endnu ikke har købt dine brusevægge- eller døre, bør du dog først vide lidt om, hvilke muligheder du har på markedet, for at indrette og give dit bad personlighed og liv. Her får du opskriften på 3 flotte designløsninger når det kommer til valg af brusevægge til dit bad eller vådrum:

  • En indrammet brusevæg
  • En rammeløs løsning
  • En semi-rammeløs bruseafskærmning.

Her er forskellen på de tre forskellige slags brusevægge

Der er stor forskel på de tre forskellige løsninger til brusebadet i badeværelset. Kigger man først på det indrammede kabinet, er det den mest almindelige løsning til de danske brusevægge. Her har man rammet glas brusedøren inde i en metalramme, som ombrydes i hvert hjørne af den enkelte glasplade. Disse indeholder typisk tyndere glas, som ikke er de mest solide, man kan få på markedet, ligesom det heller ikke er det letteste at rengøre.

Dette er dog en af fordelene ved rammeløse glas brusevægge, hvor man ikke skal rengøre mellemrummene mellem metallet og glasset. Her er de enkelte paneler holdt sammen med metalklemmer, mens de er forseglet med silikone. Denne løsning vælges typisk af dem, der gerne ved fremhæve glassets udtryk i deres badeværelse. Ved denne løsning er designet det, der er i fokus, og man får altså en lækker og stilren brusedør- og væg, der er galant og top moderne. Den er dog også en smule omkostningsfuld.

Skal man have noget lignende men i en billigere version, skal man kigge mod de semi-rammeløse kabinetter. Her får man næsten det samme som i den rammeløse bortset fra, at glaspartierne er forbundet med metalrammer. Til gengæld kan man dog selv sætte disse sammen.


Warning: Use of undefined constant rand - assumed 'rand' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/creative.dk/lisoe.dk/wp-content/themes/greenchilli/single.php on line 47